System error (0) help

View previous topic View next topic Go down

System error (0) help

Post  Samcalseeo on Tue Jun 18, 2013 6:02 am

I am constantly getting system error (0) and now and again error 3 when trying to connect. I am playing on android Sony xperia z. Anybody got an idea on how to rectify this?
Thanks

Samcalseeo
Fire Rabbit
Fire Rabbit

Posts : 9
Join date : 2013-06-17

Back to top Go down

Re: System error (0) help

Post  ♡ Sangre ♡ on Tue Jun 18, 2013 12:25 pm

Probably has something to do with the game update and so many players refreshing the search for dungeons page. Razz I don't know though. Hopefully it gets sorted out soon, the game won't even open at all on my phone.

♡ Sangre ♡
Fairy
Fairy

Posts : 76
Join date : 2013-03-30
Age : 26
Location : Illinois, USA

Back to top Go down

Re: System error (0) help

Post  [SoL] Basha on Tue Jun 18, 2013 1:42 pm

that sux the most -.- i cant play at all cause of this permament lag -.-
avatar
[SoL] Basha
Tritops
Tritops

Posts : 65
Join date : 2013-04-05
Location : Germany

Back to top Go down

Re: System error (0) help

Post  mn2t on Tue Jun 18, 2013 11:46 pm

i think lagging problem just happened to android below 4.1. My Sony uses ICS 4.0 got problem, while other using 4.1 was still good. But its fine now except i have missed ultimate this wb Very Happy

mn2t
Red Eye
Red Eye

Posts : 15
Join date : 2013-05-31

Back to top Go down

Re: System error (0) help

Post  Samcalseeo on Wed Jun 19, 2013 2:32 am

Ok I think I have solved the problem I can only play the game on wifi

Samcalseeo
Fire Rabbit
Fire Rabbit

Posts : 9
Join date : 2013-06-17

Back to top Go down

Re: System error (0) help

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum